LOMI LOMI MASSAGE
Lomi Lomi onderarmenontspanningsmassage
De Lomi Lomi massage komt van oorsprong uit de prachtige traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. Het is een heerlijke, eeuwenoude massage, die op Hawai aan elke generatie wordt doorgegeven. De Lomi Lomi massage weerspiegelt de bewegingen en ritmes van de Hawaiiaanse natuur: van krachtige oceaangolven, serene watervallen en kabbelende beekjes.

De massage wordt uitgevoerd met warme, tropische olie en lange en vloeiende bewegingen waarbij gebruikt wordt gemaakt met een warme, tropisch, naar mandarijn en sinasappel, geurende olie.
Doordat de massage tegelijkertijd met handen, onderarmen en ellebogen worden uitgevoerd, lijkt het alsof je door meerdere personen wordt behandeld. De massage is als het ware een dans over het lichaam. Een geweldige ervaring voor lichaam en geest.

Bij deze massage wordt als u dit goed en prettig vindt, ook de buik gemasseerd. De Hawaiianen geloven namelijk dat de buik de ziel van ons lichaam is.

Een Lomi Lomi massage helpt het lichaam te genezen, los te laten en emotionele en geestelijke blokkades op te ruimen, waarbij zenuwstelsel, spieren, bloedsomloop en zintuigen worden gestimuleerd.

Gun u zelf een kennismaking met deze bijzondere en zeer ontspannende massage