EVEN VOORSTELLEN
Massage Praktijk Mieke VogelMijn naam is Mieke Vogel, ik ben geboren in 1961 en opgegroeid in de Haarlemmermeer. Sinds 1983 woon ik met veel plezier in Almere-Haven. 
Tot 2003 ben ik werkzaam geweest als secretaresse en office-manager, echter ik miste steeds meer het "echte" contact met mensen. Na een intensieve, persoonlijke training ben ik in 2003 de opleiding sportmassage gaan doen. Al gauw werd mij een leuke baan als masseuse aangeboden in een sauna en ik heb vanaf dat moment met veel plezier in verschillende sauna’s gewerkt. In de tussentijd was ik ook mijn eigen praktijk gestart. Het fijne van een eigen praktijk is voor mij het kunnen aanbieden van veel verschillende, deels zelf ontwikkelde, behandelingen en combinaties van behandelingen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht, mijn behandelingen zijn op maat en aangepast aan u als persoon.
 
Ook heb ik de opleidingen stoelmassage, hotstonemassage, kruidenstempelmassage, chocolademassage, slaapmassage, fibromyalgiemassage, ayurvedische massage, zwangerschapsmassage, cuppingmassage, ijsmassage, Indiase hoofdmassage, Chinese voetmassage, Lomi-Lomi massage en voetreflextherapie gevolgd. Deze laatste opleiding is een therapeutische opleiding van 3 jaar. Ik ben bevoegd om zowel therapeutische behandelingen als ontspannende voetmassages te geven.
Verder heb ik nog een jaar de opleiding intuïtieve ontwikkeling gevolgd bij Mens en Intuïtie alsmede een Reiki opleiding. Deze opleidingen zijn gericht op het in balans brengen van lichaam, geest, energie en chakra's en zijn dus een hele mooie aanvulling op mijn massage- en voetreflextherapie behandelingen.
 
In ben aangesloten bij de NGS, het Nederlands genootschap van sportmassage. Mijn praktijk is gevestigd aan huis in een gezellige, sfeervol ingerichte kamer. Het doel van mijn massage- en voetreflexbehandelingen is het geven van een persoonlijk afgestemde behandeling waarbij het bieden van rust en ontspanning en het in balans brengen van lichaam en geest centraal staan. 

Tot ziens,

Mieke Vogel