VOETREFLEXMASSAGE  EN HANDMASSAGE VOOR BEDRIJVEN

voetrefzDe basis voor voetreflextherapie is de afspiegeling van het totale lichaam op de voeten. Met andere woorden: alle organen, botten, zenuwen en weefsels in het lichaam hebben een reflexgebied of reflexpunt op de voeten.

Voetreflextherapie is een techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op de reflexzones en reflexpunten op de voeten om zodoende in de corresponderende lichaamsdelen reacties op te wekken. Deze therapievorm activeert en ondersteunt het, van nature in iedereen aanwezige, zelfherstellend vermogen. 

In korte sessies van 20 of 30 minuten geef ik uw personeel een heerlijke, ontspannende voetreflexmassage. Deze voetreflexmassage voorkomt stress en werkt ontspannend waardoor uw personeel na de behandeling als herboren terugkeert op de werkvloer. Verder helpt voetreflextherapie mee om emotionele- en lichamelijk blokkades in het lichaam op te heffen.

Waarom voetreflexmassage binnen uw bedrijf:

  • Werkt stressverlagend.
  • Geeft verlichting bij pijn en stimuleert genezing.
  • Werkt preventief.
  • Helpt bij rug-, schouder- en nekklachten, RSI, hoofdpijn/migraine, reuma, darmproblemen, astma etc.
  • Is ondersteunend bij overspannenheid en burn-out.
  • Verhoogt werkprestaties en dringt het ziekteverzuim terug.
  • Is fiscaal aftrekbaar.

De frequentie voor preventieve massages is 1 keer per 4 weken. Het is echter ook mogelijk om op incidentele basis deze prettige ervaring te ondergaan. Tevens is er de mogelijkheid voor een uitgebreidere, therapeutische behandeling. Lees voor meer informatie de pagina: voetreflextherapie (onder Particulier). 
Gun uw personeel deze heerlijke manier van ontspannen en masseren.

Daarnaast is ook het geven van handmassages mogelijk. Ook op de hand zitten reflexzones en punten en handmassage is erg ontspannend. Handmassages zijn vooral geschikt bij ouderen, zieke- en dementerende mensen. 
Een handmassage kan veel ontspanning en verlichting geven.

Tarief: excl. BTW en reiskosten

Naar keuze 2 à 3 massages per uur, per uur € 45,00.

Deze prijs is een indicatie, een en ander hangt af van de frequentie van de behandelingen, het aantal deelnemers, duur van de opdracht en de reistijd.

Introductie aanbieding:
Ter introductie/kennismaking biedt Massage Praktijk Mieke Vogel, voor een aaneengesloten periode van 6 weken, bedrijfsstoelmassage aan voor een gereduceerd tarief van € 35,00 per uur, waarbij de eerste drie uur voor € 75,00 wordt aangeboden.

U kunt de voetreflexmassage en handmassage ook gebruiken op incidentele basis, bijvoorbeeld na de afsluiting van een drukke periode in uw bedrijf of als presentje voor collega's (verjaardagen, geboorte, jubilea, kerst).
Massage Praktijk Mieke Vogel heeft leuke kadobonnen voor alle behandelingen en voor elk bedrag.

Offerte op aanvraag
Belastingnummer: NL1120.97.960.B01. 
KvK: 39093253