HOLISTISCHE AROMAMASSAGE

holBij holistische aromamassage wordt op een lichte manier gemasseerd waarbij de basisolie voorzien wordt van, aan geneeskrachtige planten onttrokken, etherische oliën. Voor 2 liter etherische oliën is ongeveer 70 kg plantenmateriaal nodig. De oliën worden binnen een half uur door de huid opgenomen en blijven ongeveer 8 uur in de bloedbaan. De oliën voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen lichaam en geest tot rust en in balans. Vandaar de naam holistische aromamassage. Massagepraktijk Mieke Vogel werkt met etherische oliën van DoteRRA en Volatile.

Regelmatige behandeling met etherische oliën draagt bij tot een opvallende verbetering van de gezondheid, verhoogt de vitaliteit en verbetert de huid.

Omdat iedere etherische olie haar eigen geneeskundige werking kent, wordt voor iedere klant de massageolie individueel samengesteld. Rozemarijn heeft bijvoorbeeld een stimulerende en activerende werking, maar lavendel heeft juist een rustgevende en kalmerende werking.
Een korte intake gaat vooraf aan elke behandeling, zodat er persoonlijke aandacht is voor de wensen en klachten van elke klant.

Verder is holistische aromamassage geschikt voor iedereen die last heeft van stress of vermoeidheid, maar ook als u zichzelf eens een kadootje wilt geven en even lekker wilt ontspannen is dit een heerlijke massage.