GEWICHTSBEHEERSING EN GEZONDE LEEFSTIJL

fruit 2Op dit moment heeft meer dan de helft van de Nederlandse bevolking te maken met overgewicht en de verwachting is dat dit cijfer nog verder gaat stijgen.


Gezonde voeding en bewegen zijn een must om overgewicht, klachten zoals vermoeidheid, rugklachten, lusteloosheid, en de zogenaamde welzijnsziekten: reuma, botontkalking, diabetes en hart- en vaatziekten, te voorkomen.

Ik begeleid u naar een gezonde leefstijl: gezonde voeding in combinatie met bewegen, dit met behulp van de Schijf van 5 en de nieuwste Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.
Dus geen gejojo meer: snel afvallen en daarna weer net zo hard of zelfs nog meer aankomen. Geen shakes, pillen, dure suppelementen en honger lijden, waarbij je weinig energie hebt en te weinig eet en onvoldoende gevarieerd eet waadoor je te weinig voedingsstoffen binnen krijgt.

Mijn werkwijze zorgt ervoor dat u gezond en gevarieerd eet, waarbij we rekening houden met wat u niet lust en met wat u juist wel lekker vindt. Daarnaast zoeken we ook een bewegingsvorm die bij u past, waardoor u het bewegen/sporten leuk vindt en het daardoor goed volhoudt.
Dus: advies en coaching op maat.

Ik ben registreerd BGN-gewichtsconsulente, waardoor de consulten door de meeste zorgverzekeraars worden vergoed.
Voor een actueel overzicht van de vergoedingen door de zorgverzekeraars kunt u hier klikken.

De voordelen van een
BGN-gewichtsconsulente:
- is in het bezit van een geldig diploma gewichtsconsulente van een van de geaccrediteerde opleidingen.
- volgt regelmatig bij- en nascholingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied.
- begeleidt clienten volgens het Ben-behandelprotocol.
- volgt bij een geschil de BGN-klachtenprocedure.
- verkoopt geen maaltijdvervangers of afslankproducten.

plaatje BGN