WELKOM BIJ MASSAGEPRAKTIJK MIEKE VOGEL

overmiekeIn onze drukke maatschappij wordt veel van ons gevraagd, waardoor we ons vaak overbelast voelen en te weinig tijd aan onszelf besteden. Het gevolg is dat we niet genoeg ontspannen, vermoeid en lusteloos worden en eerder uit balans raken. Massages en voetreflexologie zijn een uitstekende manier om lichaam en geest weer in balans te brengen en hebben een positieve invloed op de algehele weerstand en immuniteit.

CORONAVIRUS:
Massagepraktijk Mieke Vogel is op dit moment volgens de richtlijnen van het RIVM gesloten, voorlopig tot 19 januari 2021, maar ik ben wel telefonisch bereikbaar.

Nieuw bij Massagepraktijk Mieke Vogel:
Lomi Lomi massage, ayurvedische massage en cupping massage.

Lomi Lomi massage komt uit Hawai en is geinspireerd op de bewegingen en ritmes van de natuur, van sprankelende watervallen tot krachtige oceaangolven, waarbij spanningen "wegspoelen". Er worden lange, vloeiende massagegrepen gebruikt, ook met de onderarmen en ellebogen, waarmee energieblokkades opgeheven worden. Er wordt gemasseerd met veel warme, tropische olie.
Ter kennismaking: 1 uur voor € 47,50 en 1,5 uur voor € 70,00

Ayurvedische massage is een energetische en holistische (alles omvattend) massage. Het werkt
reinigend, zeer ontspannend en brengt lichaam en geest in balans. Er wordt gebruik gemaakt van veel warme therapeutische kruidenolie, desgewenst ook in het haar en op de hoofdhuid. 
Ter kennismaking: 1 uur voor € 52,50 en 1,5 uur voor € 75,00.

Cupping massage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van Bellabaci siliconen cups. Deze cups hebben een zuigende werking op het huidoppervlak doordat de cups licht vacuum worden aangebracht.
Toepassing: het losmaken van vastzittende spieren en verklevingen, het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen, het liften van bindweefsel, het bestrijden van cellulitis en striae en ondersteuning bij afvallen (in centimeters).
Ter kennismaking: 45 minuten € 37,50 uur 1 uur voor € 47,50.
Massagepraktijk Mieke Vogel biedt een kuur van 8 weken voor bestrijding van cellulitis en striae, waarbij 1 behandeling per week in de salon en 2 à 3 behandelingen per week thuis door u zelf.
De Bellabaci cups met bijhorend serum zijn als setje te koop bij Massagepraktijk Mieke Vogel net als alle andere massageproducten, serums en gezichtsverzorgingsproducten. Voor meer informatie en vragen kunt u mij bellen op telefoonnummer 06-28520266.

Massagepraktijk Mieke Vogel werkt met en verkoopt producten van Bellabaci, Volatile en DoteRRa. 

Welkomstaanbieding voor Massages en Voetreflextherapie
Als kennismaking krijgt u € 5,00 korting op uw eerste behandeling van 1 uur of langer. Tevens ontvangt u een kleine attentie. Dit is niet van toepassing op andere aanbiedingen.

Overige aanbiedingen
Voor de overige aanbiedingen verwijs ik u graag naar de aanbiedingenpagina.

Massagepraktijk Mieke Vogel is gespecialiseerd in een groot aantal massages en voetreflextherapie. Mieke is gediplomeerd voor alle aangeboden behandelingen.

Gun uzelf een heerlijke, uitgebreide behandeling met veel persoonlijke aandacht in een rustgevende en harmoniserende omgeving. Zowel de massagetafel als de massage olie is heerlijk warm. U zult zich herboren voelen na deze behandeling waarbij ontspanning, balans, vitaliteit en vooral uzelf centraal staan.
Tevens worden voetreflexmassage/therapie en stoelmassage voor bedrijven, alsmede workshops stoelmassage- en ontspanningsmassage en voetreflexmassage/therapie aangeboden.
Een overzicht van alle behandelingen vindt u hiernaast in het menu. Met vragen, voor persoonlijk advies, of voor het maken van een afspraak kunt u natuurlijk altijd even bellen.

Graag tot ziens,

Mieke Vogel